tiistai 21. marraskuuta 2017

Tyhjentyneet kosmetiikkapurtilot

Taas muutama sana viime aikoina loppuun käyttämistäni tuotteista. 


Kérastase Discipline Cleansing Conditioner

Pesevä hoitoaine kuulosti ajatuksena todella hyvältä! Välillä ärsyttää, kun hiukset ja päänahka pitää pestä päivittäin, jos ja kun on kausia, että hikoilee runsaasti joka päivä. Huonojen hiuspäivien kautta olen oppinut, että hoitoaineen väliin jättäminen ei ole vaihtoehto ikinä. Mutta shampoopesu joka päivä on vain niin hoopoa, että olen valmis kokeilemaan erilaisia konsteja sen välttämiseksi. Periaatteessa tuote kai oli ihan ok, mutta jotenkin se tuntui silti aivan liian hoitavalta. Tukasta tuli paksu ja lässähtänyt ja odotin aina innolla, koska pääsen pesemään normaalisti öshampoolla. Odotin myös, että iso pullo kuluisi äkkiä loppuun ja se kertoo, että tämä tuote ei ollut minua varten.
Pisteet: 2/10


Elizabeth Arden Visible Difference -kasvovoide

Ensimmäisen kerran, kun käytin tätä voidetta olin, että vau! Voide tuntui jotenkin todella ihanalta ja ylelliseltä. Tuntui, että iho joi voidetta ahnaasti ja ehkä jopa näytti heti vähän paremmalta. Tuoksu oli kummallinen, hitusen tunkkainen. Pidin voiteesta, mutta vau-efekti hiipui nopeasti pois ja en koe tarpeelliseksi ostaa tätä uudestaan. Hyvä kosteuttava kasvovoide, muttei kuitenkaan todella hyvä tai mitenkään ihmeellinen.

Pisteet: 8/10


Lush Rub Rub Rub -vartalonkuorinta

Olen kova Lush -tuotteiden fani ja rakastan Lushin Big- shampoota, jossa on merisuolaa. Tässä vartalonkuorinnassa on myös merisuolaa ja sillä voi pestä myös hiukset. Tuote oli minulle uusi, mutta tiesin heti haluavani sitä ison purkin. Purkki toimi hyvänä yleispurnukkana suihkukaapissa: Itse käytin sitä enimmäkseen vartalonkuorintana, Liikkujamies pesi sillä partaansa ja me molemmat käytimme sitä pikkuliikkujien hiusten, sekä päänahan pesemiseen. Aine on kirkkaan sinistä ja kivan tuoksuista. Hankala juttu näissä suolatuotteissa on se, jos käsissä sattuu olemaan pieniä haavoja, suola tietenkin kirvelee ikävästi. Kaiken kaikkiaan hyvä monikäyttökuorintatuote, mutta en silti juokse kirkuen ostamaan tätä lisää. 

Pisteet: 9/10


Fudge Salt Spray

Tämä oli joskus vuosia sitten lempisuolasuihkeeni. Ostin tätä pitkästä aikaa, kun jostain muistin koko tuotteen olemassa olon. Valitettavasti en ymmärrä, miksi tämä oli mielestäni joskus niin superhyvää tavaraa. Ok suolasuihke, ihana tuoksu, ei jätä tukkaa koppuraiseksi, mutta ei ehkä ihan niin hyvä, kun muistin. Toisaalta ei mitään valitettavaakaan, eli melkein täydet pisteet.

Pisteet: 9/10


Garnier Micellar Puhdistusvesi

Tekee minkä lupaa, eli poistaa meikin, mutta oma ihoni kaipaa kosteuttavampaa tuotetta. Loputtoman kokoinen suuri pullo, joka ei tyhjene millään. Olin helpottunut, kun sain viimein ostaa toisen merkkisen miselliveden.  

Pisteet: 4/10