perjantai 17. marraskuuta 2017

Entisten lempparikenkien saattohoito

Olen harrastanut kenkiä lähiaikoina ihan tosissani. Olen ostanut useammat uudet kengät nyt syksyn aikana ja silti tuntuu, ettei ikinä ole yhtäkään paria jalkaan vedettäviksi. Minulla on kenkiä, jotka aiheuttavat vasempaan jalkapöytään kipua, kenkiä, joilla kävellessä sattuu vasempaan kantapäähän ja kenkiä, joissa tulee kylmä ja jalat kastuvat.

Noista kipuasioista aion mennä juttelemaan fysioterapeutin kanssa. Sitä ennen yritän olla käyttämättä sellaisia kenkiä, jotka yhdistän oireisiin. Paitsi kumisaappaat on välllä vain pakko vetää jalkaan.
Kuvissa olevat Adidaksen lasten talvilenkkarit ostin loppuvuodesta 2014, odottaessani pienempää pikkuliikkujaa. Kengät olivat superhyvät odotusajan talvikengät: todella mukavat jalassa ja helpot pukea. Lisäksi ne ovat (tai ainakin joskus uusina olivat) mielestäni kauniit. Kengät olivat päivittäisessä käytössä kokonaiset kolme talvea! Nyt ne toki näyttävätkin siltä ja kantapään kohta sisäosista on hyvin kulunut ja ikävän tuntuinen. Olen jo pari kertaa ollut päättäväisesti laittamassa kengät eteenpäin, mutta en ole vielä pystynyt. Mistä tietää, että kenkä on kaikkensa antanut? Laitoin nämä nyt taas vielä hetkeksi eteiseen odottamaan kylmiä, mutta kuivia alkutalven päiviä.