keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Oho, vahingossa juoksin

Juoksin viimeksi viime kuun puolessa välissä ja sitten sairastuin flunssaan juuri Rantakymppiviikonloppuna. Flunssan takia jouduin potemaan sairaslomaa töistä vain yhden päivän, mutta olen ottanut siitä asti kevyemmin, eli keskittynyt hoitamaan lähinnä vain työliikkumiset joitain satunnaisia lyhyitä kuntosalispurtteja lukuunottamatta. 

Olen etsiskellyt kesästä asti vedenkestäviä juoksukenkiä syksyä ja talvea ajatellen ja nyt viimein onnisti: ostin Nike Air Zoom Pegasus 33 Shield -kengät lastenosaston herkullisen pinkin värisenä. Nämä ihan oikeasti pitävät varpaat kuivana ja olen nautiskellut näistä kävelykenkinä märässä metsässä. 


Tänään lähdin viemään koiraa suunnitelmana ottaa muutama juoksuaskel enimmäkseen kävellen. Juoksuksihan se kuitenkin meni ja voi miten kuuma tuli syyssateesta huolimatta!  Minulla ei ollut edes juoksuliivejä, koska tosiaan luulin lähteneeni kävelylle. Laitoin pipon, villaisen Buffin kaulaan, tuulitakin, lämpökerrastopaidan, talvijuoksuhousut, kompressiosukat ja juoksukäsineet. Oli ehkä ihan hyvä tehdä tällainen testilenkki syyspukeutumiseen, niin tietää pukea seuraavalle lenkille vähemmän päälle. Ja hyvä muistutus itselleni, että ei se sade ihan oikeasti enää tuolla ulkona haittaa. Ei varsinkaan nyt, kun varpaatkin pysyvät kuivina.