lauantai 17. kesäkuuta 2017

Liikkujanaisen lempparinettikaupat

Ostan lähes kaikki vaatteeni nettikaupoista. Netistä ostaminen on mielestäni kätevämpäi, vaivattomampi ja yleensä aina myös edullisempi vaihtoehto. En oikein osaa enää tehdä muunlaista tuote- ja hintavertailua, kun nettikauppoihin perustuvia. Nettikaupoissa arvostan erityisen paljon palauttamisen maksuttomuutta, ilmaisia tai edullisia toimituskuluja, laskulle ostamisen mahdollisuutta, monipuolista valikoimaa ja tietenkin edullisia hintoja ja hyviä tarjouksia. Tykkään myös mieluummin tilata sellaisesta paikasta, mistä paketin saa postiin, eikä Matkahuollolle, ihan vain koska postin toimipiste sattuu sijaitsemaan minua lähempänä. Tapiolan keskustassa tulee käytyä sen verran usein, että jos tilauksen saa ilmaiseksi lähimpään liikkeeseen, kuten esimerkiksi Stadiumilla, käytän sitä palvelua mielelläni.

On myös näppärää, jos samasta kaupasta saa sekä treeni- että muita vaatteita, lasten ja miesten vaatteita, kenkiä, kosmetiikkaa, ravintolisiä, kodin sisustustuotteita ja vaikka mitä. Silti liian suuri valikoima tuntuu välillä ahdistavalta, kun tuntuu, että pitäisi jaksaa kahlata koko tavarapaljous läpi, jos aikoo jotain tilata. Listasin alle viisi suosikkinettikauppaani nimenomaan treenivaatteiden ja -kenkien tilaamista ajatellen. Otsikot toimivat linkkeinä kyseisiin nettikauppoihin.


Sportamore

Sportamore on paikka, josta yleensä katson ensimmäisenä, kun tajuan, että treenivarusteeni tarvitsevat täydennystä. Ilmainen toimitus, ilmainen ja todella helppo palautus ja muutenkin homman helppous houkuttelee tilamaan vähän liiankin useasti. Valikoima on suuri, mutta myös mukavan usein uudistuva. Erikoismaininta hyväksi havaitusta ja edullisesta Blacc -merkistä, sekä loistavasta asiakaspalvelusta. Myös Pollop -lastenvaatteita on tullut tilailtua pikkuliikkujille edulliseen hintaan.


Minulla on joitain Blaccin treenivaatteita tuplat, koska ne ovat lemppareitani. Esimerkiksi näitä tummansinisiä leoparditrikoita omistan kahdet.

H&M

Ruotsalaisketju ja saman firman nettikauppa ei varmaan esittelyjä liiemmin kaipaa. Näppärää, kun samasta osoitteesta saa koko perheen vaatteet ja kaikkea kivaa myös kotiin. Käytän erittäin mielelläni H&M Sport treenivaatteita, joille pisteet kekseliäistä leikkauksista ja väreistä. 

Vaaleanpunainen joogapaita SOC (Stadiumin oma merkki) ja tanssitrikoot H&M Sport.

Stadium

Stadiumista tulee ostettua sekä verkosta, että liikkeestä. Nettikaupassa on suurempi valikoima kuin liikkeissä. Toimitus, sekä palautus onnistuu maksutta liikkeeseen. Alelöytöjä löytää vuorotellen paremmin liikkeestä ja netistä. Lempilauseeni kassalla: "Sulla on täällä viisi euroa bonuksia, haluatko käyttää sen nyt?".


Budget Sport

Välillä aivan uskomattoman hyviä löytöjä, mutta välillä ei löydy mitään. Budget Sporthan on ikään kuin Intersportin outlet, mutta Stadium Outletiin ja Sportamore Outletiin verrattuna iso peukku siitä, että palauttaminen on ilmaista. Tuurilla huippulöytöjä, mutta välillä hinnat aivan samoissa muiden urheiluliikkeiden kanssa. K-ryhmän liikkeenä ostokset kerryttää Plussapisteitä.


Zalando

Jos muualta ei löydy, Zalandolta löytyy. Koska olen laiska, kiireinen ja tärkeä ihminen, en jaksa kiikutella palautuksia Ärrälle turhan usein. Siksi yritän tilata Zalandolta vain sellaista, mitä ei tarvitsisi palauttaa. Zalandolla hinnat ovat välillä vähän korkeat, mutta superhyvät alennukset hyvittävät sen. Valikoima on huikea! Joskus tosin tuntuu, että Zalandon valikoima on jo liian suuri, mutta nettisivut ovat selkeät ja sieltä on helppo löytää etsimänsä. 

Kuvassa lempparikenkäni, joilla sekä juoksen, että tanssin (tai siis näitäkin minulla on kaksi paria). Skechers Go Run 400 -kengät tilattu molemmat Zalandolta.

Lisäksi olen tilaillut kenkiä monet parit Footwaylta, Spartoolta ja Booztilta. Tykkäsin tilata vähän erikoisempia NLY Sport treenivaatteita Nellyltä, mutta nykyään tulee tilattua harvemmin, kun en halua palautuksesta maksaa. CDon myy myös treenivaatteita ja -kenkiä ja sieltä tekee välillä aivan uskomattomia löytöjä. Myös Fitnesstukusta tulee välillä tilattua kaikenlaista. Tässä vain joitain lemppareitani, listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta jatketaan toisen kerran.