maanantai 16. tammikuuta 2017

Nike Free Cross Bionic

Olen bongaillut Nike Free Cross Bionic -tossua puoleen hintaan muutamassa eri värissä. Polttelisi kamalasti ostaa! En vain oikein keksi mitään hyvää syytä ostamiselle tai siis toisin sanoen, en ole varma mihin käyttöön nämä tarvitsisin tai "tarvitsisin".

Näitähän voi käyttää ulkona paljasjalkajuoksuun (ja ehkä loppukesästä voi kokeilla jo jättää pois välillä), juoksemiseen juoksuradalla, crosstrainingiin, salitreeniin ja jos ostan ne, kokeilen niitä myös tanssiin. Pohja vaikutti tosi pitävältä, mutta Nike Freet, joilla useimmiten tanssin, ovat oikeasti kuitenkin juoksukengät ja niiden pitäisi olla pitävät, mutta silti ne vaan luistaa kivasti, kunhan lattia ei ole superkitkainen ja harvemmin tanssilattiat on. Ymmärtääkseni kenkä on tarkoitettu nimenomaan crosstrainingiin. No joo - tätä kirjoittaessani tajuan, että kengät on varmaan pakko ostaa, löydän niille aivan varmasti käyttöä. Treenikenkiä ei voi olla liikaa.



Alla Youtubesta linkattu videoarvostelu, jonka perusteella kengät todellakin pitäisi kotiuttaa. Ihanan innoissaan tuo nainen! Ja rakastan sitä miten englanninkieliset sanoo Nike: "naikii".