lauantai 21. tammikuuta 2017

Ostolakkoon än yy tee nyt!

Sorrun helposti ostamaan vaatteita, etenkin treenivaatteita, ilman varsinaista tarvetta. Itselleen on helppo selittää, että treenivaatteita ei voi koskaan olla liikaa. Lisäksi ne kaapissa jo olevat miljoona jumppapaitaa on jääneet pieniksi, väärän värisiä tai väärän mallisia. 

Itseasiassa liian monet housut aiheuttavat aiemmin mainitsemaani kamelinvarvasongelmaa. Olen nyt yrittänyt tutkia, jos se johtuisi alushousuista. Todella mielelläni käyttäisin kaapissa lojuvia treenitrikoita.

Vuoden 2014 kesä oli kuuma. Ohjasin todella paljon, sijaistin kaikkien muiden ohjaajien kesälomat ja jumppailin myös harrastuspohjalta. Oman hikipyykin päälle pyykkivuorta kasvatti Liikkujamiehen päivittäiset jumppavaatteet, sekä tietenkin silloin 1,5 -vuotiaan esikoisen vaatteet, harsot ja lakanat. Arvaattekin varmaan, että juuri samana kesänä pyykinpesukoneemme hajosi. Silloin lupasin itselleni, että en enää koskaan soimaa itseäni treenivaatteiden ostelemisesta. 

Tuon kesän jälkeen olen ostanut miljoona treenivaatetta lisää ja myös soimannut itseäni siitä. Silti yritän aina välillä palauttaa mieleeni tilanteen, jossa sain todeta, että treenivaatteita ei ehkä sittenkään oikeasti voi koskaan olla liikaa. Yleensä kaapissa aikansa viettäneet vaatteet palaavat jossain vaiheessa käyttöön. Ainakin itselleni selittelen, että en osta kauhean paljon muita vaatteita ja treenivaatteet pysyvät muodikkaina pidempään kuin vaikka farkut. Ja mahtuvat päällekin pidempään!

Tällä hetkellä rahatilanteemme on normaaliakin huonompi, koska muuttoon menee aina rahaa. Olin päättänyt, että yrittäisin vuodenvaihteesta olla ostamatta vaatteita. On noloa, että joudun tekemään itselleni erilaisia ostorajoituksia- ja lakkoja, mutta ehkä on ihan hyvä, että edes tiedostan ostavani yli varsinaisen tarpeen.  

Ostin aiemmin haaveilevani Nike Free Cross Bionicit. Väri vähän mietityttää, en ole varma tykkäänkö siitä miltä nuo näyttävät. Silti ostos ei kaduta, koska nämä on aivan huiput jalassa. Laitoin ne heti ostamisen jälkeen crosstrainingin tunnille ja toimii! Hypimme tunnilla boxin päälle ja olin todella tyytyväinen, etten joutunut tekemään sitä juoksukengät jalassa. Cross Bioniceilla sai ihanan tuntuman alustaan. Käytin näitä parina päivänä pari tuntia putkeen ja eilisen jälkeen huomasin jopa pientä, mukavaa lihaskipua jalkapohjien pienissä lihaksissa. Ensi viikolla voin raportoida voiko näillä tanssia. 


Tämän treenibodyn tilasin H&M:n alennusmyynnistä. En ole vielä käyttänyt tätä. Toistaiseksi se on siis vaikuttanut aivan turhalta ostokselta, mutta en voinut vastustaa, koska ihana väri ja malli. Sitä päivää odotellen, kun ilkeän ahtautua taas näin piukkoihin vaatteisiin.Sportamorelta tilasin "vahingossa" Puman teknisen ja löysän treenipaidan, sekä ihanat, korkeavyötäröiset siniset Blacc leopardileggingsit. Ostolakko alkaa siis virallisesti ja ihan oikeasti NYT ja koskee kaikkia vaatteita. Tai ainakin tammikuun osalta ja ilman todella hyviä perusteluja, heh.