tiistai 3. tammikuuta 2017

Ihanat ihmismäärät

Huh! Debytoin tänään uusimmassa työpaikassani vakkaripaikalla. Tunnillani oli 50 upeaa naista tanssimassa! Tuollaisesta määrästä tulee tosi hyvä fiilis! 

Ryhmäliikuntatunnin osallistujamäärä vaikuttaa ohjaajaan valtavasti. Vaikka yritän pitää muutamalle hengelle aivan yhtä hyvän tunnin kuin täydelle salille, on tunnelma väkisinkin erilainen. Asiakkaista saa hurjasti energiaa! Täpötäysi sali vaikutti tänäänkin ihanan lataavasti, vedin täysillä. Kun on tarkoitus saada montakymmentä ihmistä hikiseksi ja tyytyväiseksi, ei oikein ole muita vaihtoehtoja kuin vetää täysillä.

Rakastin tänään kaikkia asiakkaita ja he rakastivat minua takaisin. Sain kovasti kehuja ja kommentteja tunnista. Tuntipalautteeseen ei kyllästy ikinä, vaikka se aika samantyylistä yleensä onkin. Silti se tuntuu joka kerta yhtä hyvältä.

Elämäni ensimmäinen ryhmäliikuntaohjaus oli aivan kamala, kuten asiaan kuuluukin. Vielä kamalammaksi sen teki se, että salissa oli asiakkaita 45. Se onkin ainoa kerta, jolloin suuri asiakasmäärä on ollut kauhistus. En tiedä johtuuko ekan kertani valtavasta ihmismäärästä, mutta tuon kerran jälkeen olen huomannut suurella porukalla olevan nimenomaan suoritusta parantava vaikutus minuun. 

Tässä salissa tanssi hetki sitten 50 hymyilevää naista.