maanantai 12. joulukuuta 2016

Saita säästää sporttivaatteista

Ostan ja omistan paljon treenivaatteita. Kaikki paljon liikkuvat tietävät, että treenivaatteita on pakko olla useamman asun verran, koska osa niistä on aina likaisena pyykissä. Olen tehnyt paljon hyviä löytöjä edullisemmilta merkeiltä ja ajattelin kertoa parhaat vinkkini halvempiin treenivaatteisiin myös teille.

Alaosissa laatu on mielestäni tärkeämpi kuin yläosissa. Trikoiden pitää olla napakat ja olisi toivottavaa, että niistä ei näkyisi läpi. Sportamorella on myynnissä edullinen merkki Blacc, jolta olen löytänyt hyviä housuja. 

Valitettavasti olen törmännyt myös sellaiseen ongelmaan alaosien suhteen, että muuten oikean kokoiset ja hyvin istuvat trikoot voivat aiheuttaa lievää kamelinvarvasefektiä. Kaapista löytyy esimerkiksi Röhnischin muuten oikein kivat ja napakat trikoot, joissa on tämä ongelma, sekä juuri yhdet Blaccin vihreät leggingsit. Olen kuolannut Niken kultahileistä uutuusmallistoa, mutta niissä ilmenee sama ikävä etuosan istumattomuus samoin kuin SOC:n tällä hetkellä Stadiumissa myynnissä olevissa upeissa tummanvihreissä treenitrikoissa. Etenkin ne tummanvihreät harmittivat, koska niissä vyötärö olisi tullut ihanasti navan yläpuolelle. Kamelinvarvasongelma voi johtua liian pienestä koosta, mutta seuraava koko on aina jo liian suuri, eikä koon vaihto ratkaise ongelmaa.

Yläosista kaikki lempparini taitavat olla H&M Sport -mallistosta. Olen huomannut, että varsinkin joogapaita tai -toppi nimellä kulkevat yläosat ovat loistavia myös tanssipaidoiksi, vaikka aika erilaisista lajeista onkin kyse.

Suosikkini pitkähihaisista treenipaidoistani on H&M:lta. Vertaan sitä toiseen tällä hetkellä käytössä olevaan pitkähihaiseen treenipaitaan, joka on Röhnischin mallistosta. 

H&M vs. Röhnisch: 
  • H&M paita maksoi noin 20 euroa, Röhnisch noin 45 euroa. 
  • Tykkään H&M paidan materiaalista enemmän, se on joustavampaa ja mukavampi päällä. 
  • H&M:n paita on pidempi, josta annan paljon plussapisteitä. 
  • H&M paidan meleeratun musta kuosi on ihan kiva, mutta vähän tylsä. Röhnischin paidassa on ihana musta leopardikuosi, joka onkin syynä siihen, että olen paidan ostanut, mutta pinkki kaulus ärsyttää. 
  • Kummankaan paidan hihoja ei voi nykiä paljoa ylemmäs, josta miinusta molemmille. 

Kisan voittaa H&M Sport pitkähihainen treenipaita!


Vasemmalla H&M Sport ja oikealla Röhnisch.