lauantai 19. elokuuta 2017

Hyvät ja edulliset bluetooth-kuulokkeetOstin toukokuussa siniset JBL T450BT -kuulokkeet ja olen ollut niihin eritttäin tyytyväinen. Halusin langattomat kuulokkeet juoksulenkeille ja nimenomaan sangallisen mallin. Korvani ovat todella herkät kylmälle tuulelle ja kuulokkeet toimivat korville hyvänä suojana. Kuulokkeet istuvat korvilla niin tiiviisti, että kaikki ulkopuoliset äänet vaimenevat todella tehokkaasti. Olen joutunut opettelemaan tuplavarmistuksen tien ylityksiä varten, mutta mitään vaaratilanteita ei ole syntynyt. 

Jos musiikissa on tauko, kuuluu joka askeleella pieni humpsahdus, mutta se ei ole kovin häiritsevä. Jos akku pääsee loppumaan kesken lenkin, ei ääni ala ärsyttämään, vaan sen unohtaa äkkiä. Akku tosin kestää monta lenkkiä, lataan kuulokkeita ehkä kerran kuukaudessa, jos niinkään usein. 

Äänenlaatu on erittäin hyvä etenkin, kun huomioi, että nämä maksavat alle 40 euroa. En ole mitenkään liian näppärä teknisten vempaiden kanssa, mutta koska näissä on neljä nappia ja reikä laturille, opin käytön heti. En usko, että kuulokkeet ovat mitenkään roiskesuojatut tai vesitiiviit, mutta ainakaan tihkusateesta ne eivät ole säikähtäneet.