tiistai 6. joulukuuta 2016

Liikkujanainen loves leopardi


Rakastan leopardikuvioisia vaatteita! Tämä hämmentävä rakkaus alkoi pienempää pikkuliikkujaa odottaessani, eli parisen vuotta sitten. Se tapahtui salamannopeasti, kuten intohimoinen rakastuminen yleensä aina. 

Olen kuitenkin tarkka leopardikuoseistani. Tahdon leopardini joko mustalla, tummanharmaalla tai beigellä pohjalla ja mieluiten yhdistelen leopardeja keskenään. Leopardiöverit eivät ole vieras näky päälläni. 

Treenivaatteissa minulla on aivan liian vähän täpläkuviota. Alla olevassa kuvassa on joitain lemppareitani. Kuvaa ottaessani Liikkujamies kysyi otanko kuvia blogia varten,  ja kun kysyin mistä hän arvasi, hän kertoi tietävänsä, etten aio myydä leopardejani.


Vasemmalta: Lyhyt toppi Lindex second hand, shortsit Crivit Sport, eli Lidlistä, Conversen tennarit second  hand, t-paita Nike second hand, collegepaita H&M, tummanharmaa toppi H&M second hand ja trikoot Ginatricot.

Olen löytänyt leoparditreenivaatteita esimerkiksi H&M:n, Ginatricotin ja Lidlin valikoimasta. Tiedän, että ainakin Lorna Janella ja Biancanevella on jossain vaiheessa ollut eläinkuoseja,  mutta ne menevät hinnoissa reippaasti yli minun budjettini,  vaikka varmasti ovatkin laadukkaita merkkejä. 

Viimeisin leoparditreenivaateostokseni taitaa olla Röhnischin pitkähihainen treenipaita. En edes yrittänyt ottaa siitä kuvaa, kun siinä on mustia täpliä mustalla pohjalla ja täplät tuskin erottuisivat kuvassa.