perjantai 9. kesäkuuta 2017

DIY projekteja

Tykkään tuunailla vaatteita. Jos vaate on ollut pitkään käyttämättä tai muuten vain osoittautunut hutihankinnaksi, en menetä mitään, jos kokeilen tehdä siihen muutoksia. Hyvällä tuurilla vaate pääsee käyttöön ja siitä tulee uusi lemppari. Yleensä minulle kuitenkin käy tuunailujen kanssa niin, että ne joutuvat tuunaisyrityksen myötä roskikseen.


Nyt lähiaikoina olen kuitenkin onnistunut parikin kertaa. Sain tosi hyvänmallisen mainoslippalakin. Se mainostaa sellaista tuotetta, jota en halua mainostaa omassa päässäni (ja siksi tässä ei ole "ennen" kuvaa). Olin myös ostanut H&M:sta alushousut alennusmyynnistä, mutta kotona muistin, että en voi käyttää kyseisen mallisia pöksyjä. Leikkasin Batman-merkin pikkuhousuista pois ja liimasin kaapista löytyneellä tekstiililiimalla lippalakkiin.


Ostin niin ikään H&M:sta harmaansinisen joogahupparin. Käytin sitä kerran tanssia ohjatessani ja jouduin toteamaan sen virheostokseksi. Laatikkomainen malli oli kaikkea muuta kuin imarteleva. Superväljät ja vajaamittaiset hihat olivat liikaa. Keksin ottaa mallia yhdestä loose fit treenitopistani ja leikkasin hihat pois. Nyt topissa on juuri sellainen väljä ja rento fiilis, mitä alunperin hain.