torstai 4. toukokuuta 2017

20 vastausta

Olen syntynyt: Maaliskuussa vuonna 1985.
Pienenä olin varma, että minusta tulee: Salainen agentti, keksijä tai sihteeri.
Kolme parasta piirrettä minussa on: Työhaastattelukysymykseen työhaastatteluvastaus: Olen hyväntuulinen, täsmällinen ja luotettava.
Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu: Juosta Bodom Night (jännittää, apua!) ja kun se on alta pois, käydä todella usein crosstraining -treeneissä!
Suosikkikaupunkini on: Puutarhakaupunki Tapiola.
Suosikkibiisini tällä hetkellä on: DeeBuzz & Hard2Def ft. Beenie Man: Million More. Tämä tosin voi vaihdella päivittäin ja monta kertaa päivässäkin.
 
Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on: Sumo Sushin lounasbuffet. Enemmän on enemmän.
Suosikkijuomani on: Kraanavesi. Tummapaahtoinen kahvi.
Suosikkisarjani juuri nyt on: Arman Pohjantähden alla.
Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on: Hurraw sävytetty kirsikkahuulirasva on kestosuosikki.
Suosikkisovellus puhelimessani on: Internetselain. Eikä, kun Instagram. Tai kamera. Myös muistiota käytän paljon. Ja WhatsAppia.
Mitä pakkaat mukaan matkalle? Pyllypyyhkeitä. Niitä vauvan pepun pyyhkimiseen tarkoitettuja kosteuspyyhkeitä. Tosi käteviä. Käytin (festari-) reissuilla jo kauan ennen lapsia.
Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Ei sellaisia hetkiä juurikaan ole, en osaa vastata.
Viimeisin sisustusostokseni: Tilasin juomalaseja Indiskan verkkokaupasta. En ole varma tykkäänkö niistä kuitenkaan. Sen jälkeen olen ostanut kaksi kimppua neilikoita ruokakaupasta. Niistä tykkään.

Viimeisin vaateostokseni: Adidas Top Ten -tennarit ja hopeanhohtoinen huppari.
Viimeisin treenini: Juoksu Laajalahden luonnonsuojelualueella.
Viimeisin Whatsapp-viestini: Kaverin kirjoittama viesti omista ruoka-ainerajoituksista ryhmässä, jossa suunnittelemme tulevaa nyyttäribrunssia.
Paras tapa tuhlata 50 euroa: Hyvään, laadukkaaseen ruokaan, eli ruokakauppaan.
Bravuurini keittiössä: Teen tosi hyviä salaatteja, parhaita banaanilettuja ja herkullista suklaamaapähkinävoikakkua. Tykkään laittaa ruokaa ja nämäkin vaihtelevat siksi kausittain. Ensimmäinen ja edelleen toimiva bravuurini on salamisalaatti, jota tein ensimmäisen kerran 19-vuotiaana valmistujaisjuhliini ammattikoulusta. Voisinkin kirjoitella reseptin tänne joskus.
Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta: Tummaa suklaata, maapähkinävoita ja banaania.